HTML

Teveli Petra Blogja

Friss topikok

  • Sly Sparrow: Szia Petra! Gratulálok Neked az olimpiai szereplésedhez, nagyon meglepődtem, mikor hallottam, h ki... (2008.08.24. 18:18) Peking 2008 III
  • Anemjóját: Szia, Petra! Egyik kedves főszponzorodnak :-) köszönhetően értesültem róla a minap, hogy versenyze... (2008.08.15. 13:34) Peking 2008
  • domadoma: Hajrá Petra! (2008.08.12. 11:37) Peking 2008

Linkblog

Archívum

2008.08.16. 07:12 Teveli Petra

Peking 2008 II

 

Sziasztok!
 
Ott hagytam abba, hogy 12-en este a szurkolói táborba megyünk.
Sajnos ez a programunk nem valósult meg. Ez úgy történt, hogy…
a megbeszélt időpontban, este fél 8kor jöttek értünk a szurkolói táborból szervezők egy külön busszal és vittek volna ki minket oda egy beszélgetésre az ott lakókkal egy kellemes kis marhapörköltös vacsorával egybefoglalva.
Már 15 perce utazunk a buszon a cél felé, kellemes csevegés közepette, amikor a velünk utazó atlétikai csapatvezetők telefonjára jön egy hívás a falubeli csapatirodából, hogy megérkeztek a dopping ellenőrök a szállásra és az atlétáknak azonnal vissza kell menni a faluba. Hozzá kell tenni, hogy a 20fős atléta csapatból csak 8-an voltunk és a korábbi tapasztalat – ld.kézi csapat, vagy korábbi napokon atléták - alapján tudhattuk, vagy legalábbis sejthettük, hogy az ellenőrök azokat viszik el, akikbe először belebotlanak.
Na szóval ezúttal is így történt, tehát mire visszaértünk a riasztás után, már elvitték maratoni futótársamat, Rakonczay Beát és mi csak ott álltunk, bosszúsan, a meghiúsult programunk után.
Na mindegy túl tettük magunkat ezen.
13-án volt egy kellemes pihenős napunk, reggeli edzés, majd kellemes, hosszas evések, egy technikai értekezlet a maratonra vonatkozóan, majd délután 3kor indult a maratoni pálya bejárás busszal. Ez egy kissé hosszúra sikerült mivel a pálya három szép parkon is átmegy, ahol ezekkel a nagy buszokkal, csak lépésben lehetett haladni, valamint a pekingi autóforgalom is eléggé kiszámíthatatlan.
Közben természetesen próbáljuk követni az eseményeket, amit nem mindig olyan egyszerű, kérdezgetjük egymást, be-be lesünk a csapat TV termébe, ahol az aktuális magyar viadalokat közvetítik magyar hanggal. Így láttam élőben, de nem személyesen Bedák Pali box meccsét, az Mincza Ildikó vívását majd este a női kézi meccset.
Másnap, 14-én hajnalban pedig meg megérkezett az újabb delegáció, további atlétákkal, és ami a legfontosabb, hogy Andris is megérkezett Pekingbe.
Ő miután eljutott a Longmai nevezetű szurkolói táborba, indult is az Olimpiai Falu felé, ahol már izgatottan vártam.
 
Na hát ez volt egy nagy kaland….
 
folyt köv. a következőben.
addig is üdv mindenkinek és köszönöm a szurkolást!
Petra
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: olimpia peking


A bejegyzés trackback címe:

https://tevelipetra.blog.hu/api/trackback/id/tr2618232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása